Een organisatie van subsidie-adviseurs en -projecten
 
Chris Fries | Adviseur

Chris Fries | Adviseur

Chris Fries | Adviseur

Innovatie

Ik ben Chris Fries. Ik heb een voorliefde voor technologie en het maken van plannen. Daarnaast vind ik de relatie tussen mens en technologie erg interessant. Dit is dan ook naar voren gekomen in mijn studie keuzes Creative Technology en Philosophy of Science, Technology & Society. Hierbij staat de analyse en ontwikkeling van technologische innovaties centraal. Evenals het denken alvorens iets te ondernemen.

Daarnaast mag ik graag luisteren naar mensen met een visie op het gebied van technologie en ideeën om de wereld te verbeteren. Of dit nu een tastbaar product is, of in de vorm van digitale innovatie, tot zelfs het meest abstracte idee. Dit is zeker waardevol voor mijn werk bij Trisolis. Omdat Trisolis het mogelijk maakt voor ondernemingen om hun idee verder te brengen. Een van de interessantste uitdagingen hierbij is om met beide benen op de grond te blijven staan. Om in te zien welke ideeën wel en welke niet realistisch zijn.

Ik wil graag gedreven bedrijven ondersteunen om verder te komen in hun ontwikkeling. Subsidies maken het namelijk mogelijk om kleine innovaties uit te vergroten, zodat zij zich duidelijker kenbaar kunnen maken aan de rest van Nederland en de wereld. Om dit voor elkaar te krijgen moet er een vertaalslag tussen ondernemers en overheidsbeleid plaatsvinden. Met een constant oog op de toekomst van de samenleven en de ontwikkelingen binnen het technologische domein. Wat mij daarbij zeker ook helpt, is mijn ervaring met softwareontwikkeling na mijn studie.