Een organisatie van subsidie-adviseurs en -projecten
 
Trisolis Subsidies

COMMUNITY

Een community van organisaties

Kracht door verbinding betekent dat je samen werkt. Dan kun je elkaar versterken en is het geheel meer dan een optelling van lossen onderdelen. Dat is wat wij met onze partners willen bereiken. Een community vormen van organisaties die elkaar versterken, die met elkaar overleggen, kennis delen, ervaring uitwisselen en binnen het werkgebied integrale oplossingen bieden. Binnen die community onderscheiden wij twee soorten van partnerschap.

Trisolis Subsidies is geen eiland in een groep van losse en elkaar beconcurrerende organisaties op het gebied van werk en alles wat daarmee samenhangt.

Associated partners

Associated partners zijn partners die aan de voorkant van het proces zoeken naar oplossingen. Zij hebben klantrelaties die een vraag hebben en zoeken steun bij het netwerk van Trisolis Subsidies om antwoord te kunnen geven op die vragen. Voor deze partners is de community een mogelijkheid om complementaire diensten toe te voegen aan hun eigen werkveld.

samenwerken

Support Partners

Onze support Partners zijn partners die actief zijn bij de uitvoering van activiteiten binnen het werkveld. Daarin zien we dat losse deskundigheden elkaar vaak kunnen versterken en dat een gezamenlijk product vaak sterker is dan een geïsoleerde activiteit. Met onze supportpartners delen wij onze producten en ontwikkelen wij oplossingen die verder gaan dan de eigen polsstok.

Trisolis Subsidies organiseert regelmatig netwerk bijeenkomsten voor partners waarin actuele thema’s aan de orde komen, gelegenheid is om onderzoeksresultaten te presenteren,  we ontwikkelingen binnen het werkveld bespreken en nieuwe oplossingen en producten aankondigen. 

Partner worden?

Trisolis Subsidies is een jonge organisatie waarvan de initiatiefnemers al langere tijd binnen het werkveld actief zijn. Hun netwerk is uitgebreid, maar wij blijven zoeken naar verdere versterking en naar mogelijkheden om onze maatschappelijke betekenis te vergroten. Wij nodigen u graag uit onderdeel te worden van onze community en gaan daarover graag met u in gesprek.