Een organisatie van subsidie-adviseurs en -projecten
 
Vacature

Vacature

avatar

Een nieuwe medewerker in ons team?

Wij zoeken wij op korte termijn naar uitbreiding. In ieder geval hebben we op dit moment  plaats voor 2 nieuwe medewerkers.

Kijk hieronder voor de vacature-omschrijvingen.

Junior en senior consultant subsidies

Energietransitie, kringloop landbouw, digitalisering en leven lang ontwikkelen. 

Dit zijn zomaar een aantal voorbeelden van onderwerpen waarbij Trisolis haar klanten helpt om projecten van de grond te krijgen. Dit doen wij door projecten uit te werken en te koppelen aan subsidies en andere financieringsmogelijkheden zodat deze projecten ook daadwerkelijk uitgevoerd kunnen worden.  

balie met Welkom

‘Wat wij doen’

Bij Trisolis draait alles om innovatie en verandering.  Trisolis werkt ideeën en plannen uit van ondernemers en samenwerkingsverbanden die actuele maatschappelijke thema’s en overheidsbeleid raken. Het beeld dat daaruit ontstaat, zetten we samen met onze klanten en partners om in (markt-)concepten en realistische projecten.  Voor de financiering van projecten maken we vooral gebruik van subsidies. Wij blijven bij de projecten betrokken van begin tot eind. Meestal werken wij in opdracht van klanten, maar soms voeren we ook eigen projecten uit. 

‘Wat drijft ons’

Wij willen altijd meerwaarde bieden aan onze klanten en verbinden dat aan strategische en maatschappelijke doelen. Wij zoeken evenwicht. Tussen bedrijven en overheid, tussen groot en klein, tussen individu en organisatie. Wij zijn ervan overtuigd dat we elkaar nodig hebben. Dat je meer bereikt als je er samen de schouders onder zet. We willen het totaal blijven zien, maar zoeken daarin de menselijke maat.


‘Wat doet een consultant bij Trisolis B.V.’

Een medewerker van Trisolis heeft veel contact met de klant. Maar doet ook van achter het bureau onderzoek om projectvoorstellen goed te kunnen onderbouwen en uit te werken. Onze consultants zijn sparring partner die op niveau mee kan praten over wat de klant beweegt en wat de klant van plan is. Vervolgens werken onze consultants ideeën uit tot projecten, stelt business cases op en werkt de subsidieaanvraag of andere financieringsmogelijkheid uit. Ook daarna blijf je betrokken bij een project. Wij ondersteunen onze klanten tot het helemaal is afgerond, vaak door het opstellen van een (eind)rapportage of evaluatie. Financieel en/of inhoudelijk. 

Naarmate je meer ervaring hebt, werk je zelfstandiger en ben je mede verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de opdrachten portefeuille.

‘Wat moet je kunnen’

Wij zoeken nieuwsgierige en misschien ook wel een tikkeltje eigenwijze collega’s. Collega’s die kunnen luisteren, doorvragen en informatie kunnen omzetten in een plan of project. Overtuigend schrijven is belangrijk in het werk. Er is geen opleiding voor ons werk, maar je moet wel wat kunnen. Voorwaarde is dat je analytisch kunt denken op academisch niveau. Enig technisch inzicht is zeker een pré, een deel van onze klanten zijn organisaties die iets met techniek doen. Wij zoeken collega’s op verschillende niveaus:

Junior

Kom je als junior bij ons werken dan zul je in de eerste periode vooral projectplannen uitwerken, business cases opstellen en subsidieaanvragen schrijven. Dat doe je in teamverband waarbij de collega’s je helpen bij het vertalen van bedrijfsactiviteiten en ideeën in praktische (subsidie)projecten. In deze periode verdiep je je in wet- en regelgeving, sociaal- en economisch overheidsbeleid en methodieken om projectplannen en businesscases uit te werken. Wij hechten veel waarde aan direct contact tussen mensen. Dat inspireert en schept vertrouwen. Om die reden zul je vrijwel vanaf het begin klanten bezoeken. De eerste periode samen met een collega. 

Al wat meer ervaring?

Heb je al wat ervaring dan bieden wij je de mogelijkheid om in toenemende mate een zelfstandige relatie met opdrachtgevers op te bouwen en onderhouden. Je ontwikkelt adviesvaardigheden, herkent verbanden en bent creatief in het vinden van antwoorden op uiteenlopende vraagstukken. Eigenschappen die nodig zijn om meerwaarde van Trisolis op de klant over te brengen. 

Senior

Wij gaan ervan uit dat je op je best bent, als je doet wat je leuk en interessant vindt. Als je beschikt over de basis vaardigheden die hiervoor zijn omschreven, krijg je binnen Trisolis de ruimte en de mogelijkheid om je verder je te specialiseren, Bijvoorbeeld in een bedrijfstak of een onderwerp. Wij verwachten van een senior dat hij zijn specialisatie kan koppelen aan het uitbouwen van onze klantenportefeuille en een actieve bijdrage kan leveren aan het ontwikkelen van nieuwe (service)producten op het terrein van zijn specialisatie.


‘Wat wij  je bieden’

Wij bieden je de mogelijkheid om je te ontwikkelen. Aan de hand van afwisselende opdrachten, vaak in relatie tot innovatie of maatschappelijke onderwerpen die je ook in het nieuws terugvindt. Wij zijn een lerende organisatie. Medewerkers van Trisolis leren voortdurend bij en dragen wat geleerd is over, aan elkaar en aan klanten. Je staat zelf aan het roer om (door) te groeien. Wij starten met een jaarcontract met uitzicht op een vast contract.

Wij bieden een marktconform salaris en een door de werkgever betaalde pensioenregeling. Medewerkers met een vast dienstverband delen in de winst. 

Geïnteresseerd en dan ….’

We hebben veel opdrachten en zien ook mogelijkheden om onze dienstverlening uit te breiden. Daarom zoeken wij op korte termijn naar uitbreiding. In ieder geval hebben we op dit moment plaats voor 2 nieuwe medewerkers. Waarvan wij tenminste vanaf januari 2021 al één vacature ingevuld willen hebben.

Neem als je geïnteresseerd bent contact met ons op. Wij maken dan snel een afspraak met je. 

Dat kan met Wilbert van der Burgh: 
Bel 06 1758 9069 .
of mail  wilbert.van.der.burgh@trisolis.nl